VELMU-79 -historia (lyhyt, erittäin lyhyt oppimäärä, vuoden 2009 tapahtumista kuvia)

Valkeakosken elävänmusiikin yhdistyksen historia on pitkä, velmulaisten muisti edelleen melko lyhyt vielä tässä vaiheessa. Historiaa laitetaan talteen nyt tuoreemmasta päästä. Vanhoja valokuvia ja muistoja voi toimittaa yhdistyksen osoitteisiin. Kaikki kuvat palautetaan.

Nämä kuvat ovat vuoden 2009 Sulfaattia -konsertista, sen aurinkoisimmasta osuudesta, Afan yhtyeiden (Yhtyneiden paperiyhtyeiden) aikaan, eli Original Irwinin Lapset ja Pojat Tulee..., sekä Kikka Laitisen, Teho-osaston ja Vesa Haltsonen Groupin osuuksista, joista kuvia näin ensialkuun. Lisää kuvia päivittyy sivuille viikoittain.


Teho-osasto tai oikeastaan yhdistelmä Sika-yhtyeestä (Rautia-Laihiala-Laitinen-Timo Kuronen-Jouko Savijärvi) - vaikutti näkyvästi 80-luvulla - ja Influenssa -yhtyeestä (Rautia-Vaininonpää-Markku Laaksonen-Matti Kivinen), nuorisobändi joka ei ole esiintynyt sitten vuoden -76. Erikoinen kokoonpano nähtiin Sulfaattia 2009 -lavalla:
Sika-Influenssa, eli Veijo Rautia, Juha Vainionpää, Jouni Laihiala ja Kikka LaitinenKikka Laitisen ja Jouni Laihialan äänet sointuivat yhteen Kanviksen suurten puiden katveessa.

Kuvat Harri Hurske / ValkeakoskiMedia