Tapahtumia jotka jäävät historiaan

Velmulaisilla on yli 30 vuoden kokemus omaehtoisien musiikkitapahtumien järjestämisessä.

Menneet tapahtumat

Velmun Sulfiittirock Apianniemessä 13.8.2011


Kun 2011 vietettiin Sulfiittirockin 30-vuotisjuhlia Valkeakosken Apiannimessä, se tehtiin perusteellisesti ja koko ilta rokattiin yli kymmenen bändin / artistin voimalla.

Koe vielä kerran Sulfiittirock 2011! Lue laaja raportti täältä!

Edellisvuosien Sulfiittia:

Velmun Sulfiittirock Koitonaukiolla 14.8.2010 Paperitytön ehtoossa


Sulfiittirock 2010 14.8. Koitonaukiolla Paperitytön ehtoossa


Vapaapääsy! Päihteetön tapahtuma tai OPM (oma pullo mukaan) - jokaisen oman maun mukaan! Tänä vuonna emme mene kapakkaan jatkamaan. Sulfiittirock otetaan joka vuosi ja joka toinen vuosi jatkoilla.

Koe: Sulfiittia 2010! Velmun sulfiittibändiesittely jatkuu!

Kevätjuhla!

KEVÄTJUHLAA JA KLUBIA 29.5.2010 - viimesin laaja juttu kuvineen!
Historia-osiossa juttua viime tapahtumista.29.5.2010 Koko kansan Kevätjuhla, Afan ja frendien 50v-rieha /-iltamat, Valkeakoski, Sorrilan koulun sali
jatkot klo 22. alkaen Rock-Lolassa Sääksmäentie 1. 

Rock, runo ja rakkaus... KEVÄTJUHLA 29.5. 17.00 Sorrilan koululla oli mukava poikkeus viihderutiiniin, kun 5-kymppiset velmulaiset juhlistavat puheenjohtajan syntymäpäivänä yli kymmenen tänä vuonna täyttävän taiteilijan ja usean muun voimalla koko vuotta kunnon show'lla: Lue infoa sivuiltamme ja paikallislehdestä!

Kevätjuhla 29.5.2010 -raporttia

Valkeakosken Sanomat Kevätjuhlasta.
Valkeakosken Sanomat kevään lapsesta...


SULFAATTIA -KONSERTISTA JA SULFIITTIROCK-2009 -TAPAHTUMASTA RAPORTIT:

8.8. Sulfaattia -konsertista raportti 1 julkaistu 10.8.09

Sulfiittirockista raporttia:
Tapahtumat -osiossa

Kiitämme kaikkia tapahtumIIn osallistuneita; esiintyjiä, apureita ja yleisöä!

 

 

VELMUILUA yli 30 VUOTTA!

Velmulaiset ovat musiikin aktiiviharrastajia ja ammattilaisia. Velmulaisista iso osa on nykyisin "seestyneitä" ja elinvoimaista keski-ikäisiä, "plus / miinus 50" -ihmisiä. Mukana on (onneksi) myös reilusti nuorempaa väkeä, joten ihan ei vielä Velmunkaan piirissä siirrytä kokonaan päivätoimintakeskuksen palvelujen piiriin...

Eteen päin mennään ja uutta kehitellään koko ajan. Historian voima on mukana ja sitä vaalitaan. Kuvia kerätään sekä ajankohtaisista tapahtumista, että ns. Historia-osion vanhempaan osastoon, joka on rakenteilla näille sivuille. Tarinaa "Tapahtumissa" - tulevista ja menneistä - päivittyy sivuillemme lähes päivittäin! Osallistu sinäkin aineiston kartuttamiseen!

Velmu-79 toiminta käynnissä - täydessä vauhdissa!. Kun vuonna 2009 tuli 30 vuotta elävänmusiikin toimintaa täyteen, tehtiin suunnitelmat tulevalle 30-vuotiskaudelle... Tapahtumia järjestetään, uuden ja vanhan polven bändit ja kaikki muutkin taiteen muodot tuodaan koskilaiseen ilmapiiriin uusin ilmein! Nyt kun on avattu Velmu-79:n omat verkkosivut, tänne päivittyy tapahtumista tiedot; ennakkotietoa ja raportit kuvineen tapahtumien jälkeen. Tapahtumia järjestetään sekä ulkoilmoissa että sisätiloissa, sateelta (tai liian kovalta helteeltä) suojassa: Forecan sääkartta!

Materiaalia kerätään, vanhaa ja uutta, historiikkia ja nettisivuja varten! Kuvia, äänitteitä ja tekstejä otetaan vastaan osoitteissamme.

Velmun "tuotenimikkeitä" ovat mm. Sulfaattia! - Sulfiittirock - Velmu-klubi - Elämän Kevätjuhla - Willit Wiiskymppiset -ohjelmat jne. Kaikenlaista materiaalia päivittyy sivuillemme, myös videoita yms. menneistä tapahtumista, sitä mukaa kun sitä kokoon ja kuntoon saadaan.

Tiedustelut velmu79(at)gmail.com

Sulfiittirock 1 juhlan kunniaksi CD:nä, tilaa se VERKKOKAUPASTA!